İZMİR / ÇİĞLİ - Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Mesleki Eğitim Merkezi

2024 Şubat Sorumluluk Sınavına Girecek Öğrencilerin Listesi

Ara

İstiklal Marşı'mızın yazarı, vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u, doğum ve vefat yıl dönümünü kapsayan 20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftasında, saygı ve rahmetle yâd ediyoruz.

Ara

Birleşmiş Milletler Antlaşmasında önemli bir yer tutan insan hakları, ilk kez 10 Aralık 1948 tarihinde BM Genel Kurulunca kabul edilen "İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi" ile özel bir düzenlemeye konu olmuştur. İnsanların doğuştan ve eşit bir biçimde sahip oldukları hakları ifade eden uluslararası belgenin kabul edilişinin kutlandığı bir gündür. BM Genel Kurulu´nun kabul ettiği bu beyanname, ülkemiz tarafından da 6 Nisan 1949´da onaylanmıştır.  Beyanname, tüm insanların hiçbir ayrım gözetilmeksizin yalnızca insan oluşlarından dolayı eşit, özgür ve onurlu yaşama hakkına sahip olduğunu ilan etmektedir.

Şanlı tarihimiz boyunca dil,din, ırk ayrımı yapmayan bir medeniyetin mensupları olarak,  millî değerlerimizi koruyarak her insanın eşit hak ve özgürlüklere sahip olduğu mutlu yarınlar temenni ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimizin akademik, kültürel, sosyal vb. gelişimlerini takip edebilmek, okul veli işbirliğini artırmak için öğretmen - veli ve öğrenci görüşmelerini daha etkili ve verimli kılmak amacıyla belirlenen gün ve saatlerde velilerimizi öğretmenlerimizle bireysel görüşmeler yapmak için okulumuza bekliyoruz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 27.10.2023 tarihinde saat 18.00'da Merkezimiz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.